GLÖDEN FRÅN LIBANON

– Good vibes. Good people

Vi föddes i Beirut, en stad med en unik känsla. En stad som sju gånger ruinerats till marken, och som sju gånger rest sig. Av det har vi lärt oss att skapandet aldrig någonsin tar slut. I vår egen skapandeprocess har vi därför försökt fånga det unika med Beirut och dela med oss av det till alla som besöker vårt café.

The Vibe: Beirut, Libanons huvudstad, är slående vacker, kärleksfull och fylld av passion. En stad vars charm är svår att beskriva med ord, som på ett extraordinärt sätt lämnar ett avtryck och energi som stannar kvar. En stad med riktigt schyssta vibes, med andra ord!

The people: Beirut bjuder på fantastisk kultur, skön musik och härliga människor med storslagna drömmar. En befolkning som andas vänskap och generositet, tillsammans med en otrolig gästvänlighet – vare sig det handlar om en kort visit över en kopp kaffe eller en längre lunchträff. Att äta god mat och att vara tillsammans under ett och samma tak är känslan vi vill återspegla, och samtidigt fånga den goda energin som varje människa bär på.

INTERIÖR SKAPAD MED KÄNSLA OCH FINESS

Mycket kärlek och omtanke har gått till att återskapa den sköna atmosfären med den där härliga stämningen som är utmärkande för caféer i Libanon. För att få till en inredning som andas Libanon, och som samtidigt ger en inbjudande känsla av good vibes, samarbetade vi med en libanesisk interior designer. Resultatet blev ett café med rustika och orientaliska former i fokus, med en touch av urban design.

Välkommen till oss för att uppleva en annorlunda inredning, musik och smak, och låt känslan av nostalgi ta dig hela vägen till Libanon!