Våra lediga tjänster

Första kravet är enkelt – älska Liba!

Café Liba välkomnar alla personer som är villiga att öppna sitt hjärta och sina sinnen för vår cafékultur. På Café Liba drivs vi av att skapa en annorlunda caféupplevelse. Om du har en passionsfylld och kreativ anda, då är du på rätt plats.

Vår företagskultur präglas av arbetsglädje och en helhjärtad inställning. Vi förstår att bakom varje individ på Liba finns en berättelse och vi värdesätter våra medarbetares unika talanger och bakgrunder. Det handlar om att skapa en plats för gemenskap där våra medarbetar har roligt. Tillsammans bakar och skapar vi fantastiska bakverk och ger våra besökare sköna vibbar!

Så är det att jobba hos oss på Café Liba!

När vi söker nya medarbetare, är det personligheten vi prioriterar även om vi uppskattar kunskap. Varför gör vi det? Helt enkelt för att om vi ska åstadkomma den bästa caféupplevelsen, behöver vi vara bästa laget. Och det blir vi med människor som har rätt attityd och inställning.

Just nu söker vi personal till nedanstående tjänster!

  • Gamlestan
  • Heltid
  • 28/05/2021
Vi erbjuder många spännande möjligheter för dig som vill arbeta med oss. Vi söker löpande nya medarbetare som vill vara med i vår utveckling. Hittar du ingen specifik …